28 november 2012

Ha még egyszer megszólal, beverem a képét!

 "- Na de mégis hogy képz... 
*BUMM*
 - Heeéé... maga...
*BUMM*
 - Nem érti meg, hogy fogja be a száját, uram?! 
*A rendőr kinyújtja a kezét, és a vele szemben álló (éppen a lábán megálló) férfinak szegezi mutatóujját. Az az arcát tapogatja, miközben meg sem tud szólalni az állkapcsára mért erős ütések után.*
 - Hogy képzeli maga disznó, hogy idejön és provokálja ezeket az embereket? Húzzon oda a kocsihoz de gyorsan vagy én teszek róla, hogy odajusson! 
*A férfi összeszedi minden erejét, és a mellette állóba kapaszkodva tétován megszólal.*
 - Ez... ez felháborító...! 
*A rendőr nem tágít.*
 - Az a felháborító, hogy olyan emberek mint maga, és a mocsok pártjuk bent van a Parlamentben! Az ilyenek miatt lett olyan az ország mint amilyen, szóval fogja be a száját, és nyomás az autóhoz! És örüljön, hogy ennyivel megússza..."

Ez az apró, de annál keményebb kis képzeletbeli párbeszéd akár meg is történhetett volna - sőt, meg is kellett volna történnie. Azt, hogy a te fejedben ki az a férfi, akinek ellátták a baját és hogy ez mikor történt és hol, rád bízom. Ha esetleg szeretnéd megosztani az ötletedet velem (vagy velünk), akkor írd meg kommentben és ha tudok, válaszolok rá.
Igazából a mai bejegyzésemnek ez lenne a lényege, mert ma délután igencsak furcsa, magukból kikelt gondolatok kergették egymást a fejemben. Nem túlzok, ezek tényleg azok voltak, és ha személyazonossággal együtt megírnám azokat a gondolatokat egy történetben, aztán nyilvánosságra is hoznám őket pl. itt a blogomon, bizony akár be is perelhetnének érte rágalmazás gyanújával. Szóval jobb lesz, ha inkább magamban tartom - legalábbis egyenlőre. Ugyanis olyan országban élünk, ahol manapság bármi megtörténhet: egyes embereknek olyan vastag a bőr a képükön, hogy simán beajánlják az ötletet, hogy hozzák nyilvánosságra a Parlamentben tevékenykedő zsidók nevét. Ezt így... szóval hogy? Érted... az ilyen emberek annyira sötétek, hogy nincs is rá szó, ez egyszerűen eszméletlen! És ez az ember ki lehetne más, mint egy jobbikos képviselő (mert ilyen hihetetlen ötleteik is csak nekik lehetnek), bizonyos Gyöngyösi Márton? És azok az emberek, akik ezzel egyetértenek? Azok emberek egyáltalán?
Azt ajánlom emberek, hogy gondolkozzunk el ezen a dolgon, mert igencsak szükség lenne ebben az országban rá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése